مبل به طور کلی به سه دسته مبلمان سلطنتی (استیل)، کلاسیک و راحتی تقسیم می شود که هر یک خصوصیات و ویژگی های خاص خود را دارند. مبلمان سلطنتی یا استیل نوعی از مبلمان است که ویژگی های خاصی دارد و بیشتر برای پذیرایی در مراسم های رسمی، دکوراسیون های کلاسیک و لاکچری از آن استفاده می شود.
مبلمان راحتی سلطنتی و مبلمان راحتی 7 نفره امروزه توی صنعت مد جا افتاده است و محبوبیت زیادی به دست آورده و بازار فروش این مبلمان بسیار خوب است و می توان به عنوان یک کالای صادراتی به این مبلمان ها نگاه کرد.
شناخت انواع مبل راحتی درجه یک
انواع سبک مبلمان
مبل چسترفیلد، مبل قطعه ای، مدل چِیس، مبل کبریل، مبل تکیهگاه شتری، مبل تختی، مبل لاوسون، مبل تاکسیدو، مبل میان سده، مبل دسته دار دو نفری، مبل دسته غلطکی انگلیسی، مبل بریج واتر، مبل تختخواب شو و مبل لاوسیت.
ویژگی های مبلمان راحتی سلطنتی
برای بررسی ویژگی های مبلمان سلطنتی از متریال آن شروع می کنیم. مبل سلطنتی نیز مثل سایر مبل ها از چوب و پارچه و فوم ساخته می شود. چوب استفاده شده برای ساخت این مبل معمولا از نوع گردو، راش، نراد و گاهی از نوع چوب سفید است. از این چوب ها هم برای ساخت کلاف مبل، هم برای نما آن استفاده می شود.
یکی از ویژگی های بارز مبلمان سلطنتی وجود منبت کاری های زیبا در قسمت تاج، دسته و پایه این مبلمان است. مقدار چوب استفاده شده در ساخت مبل سلطنتی نسبت به سایر مبل ها بیشتر بوده و این موضوع باعث افزایش وزن این مبل ها می شود.
سنگینی مبل جابجایی آن را سخت می کند و این موضوع ممکن است در ابتدا عیب این نوع مبل محسوب شود اما باید بدانید که در واقع مزیت آن است. چرا که استفاده از چوب بیشتر باعث افزایش مقاومت مبلمان و عمر بیشتر آن است.
تعرفه گمرکی جهت هزینه ترخیص کاری مبلمان
کد تعرفه مبلمان ذیل ردیف 9401 است که بسته به نوع جنس و مورد مصرف دارای حقوق و عوارض متفاوتی است ولی معمولاً 55% ارزش حقوق و عوارض دارد و چون جزء اولویت 10 می باشد سود بازرگانی آن دو برابر است.
فروش ویژه مبلمان راحتی سلطنتی صادراتی
صفر تا صد فروش و صادرات مبلمان ؛ مبل صدفی راحتی از جمله کالاهای صادراتی ایران می باشد. تولید و صادرات در این صنعت می تواند به توسعه صادرات غیرنفتی کمک شایانی نماید. حمایت از صنایع مبلمان باعث افزایش ارز آوری و اشتغال زایی در کشورهای تولید کننده می شود.
تولید و فعالیت در صنعت مبلمان علاوه بر دستیابی به ارزش افزوده مناسب در کوتاه مدت ، بازده بالایی در اشتغال زایی دارد و باید مورد توجه قرار گیرد و این صنعت از سالیان گذشته سبب توسعه اقتصادی کشورها شده است.
در بازارهای هدف صادراتی از جمله عراق، ارمنستان، گرجستان، قزاقستان، امارات و آذربایجان، ده رقیب اصلی وجود دارد و کشور ایتالیا در همه این بازارهای صادراتی و کشور چین، آمریکا، آلمان و ترکیه در ۵ بازار حضور دارند و این کشورها رقبای ایران در مبلمان صادراتی به این بازارها هستند.